متفرقه

8 ترفند مفید آشپزی

1. گوشت را روی سینی های آلومینیومی یخ زدایی کنید

سریع ترین راه برای یخ زدایی گوشت زیر شیر آب سرد است. اما اگر می خواهید در مصرف آب صرفه جویی کنید و سرعت کار را کمی افزایش دهید، گوشت خود را در سینی یا تابه ورق آلومینیومی قرار دهید. آلومینیوم یک رسانای عالی گرما است و انرژی را از محیط اطراف به گوشت منجمد شما بسیار سریعتر از تخته برش چوبی یا میز چوبی یا سنگی جذب می کند. با این روش می توانید زمان یخ زدایی را حدود 30 درصد کاهش دهید. همچنین روی سوپ ها، خورش ها و هر چیز مسطح منجمد کار می کند.

2. آووکادو را در پوست خود برش دهید

برای برش دادن آووکادو برای سالاد یا گواکامول، آنها را به دو نیم کنید، گودال را با پاشنه چاقوی خود بکوبید و آن را بچرخانید، سپس آن را مستقیماً در پوست با استفاده از نوک یک چاقوی پخت و پز یا چاقوی سرآشپز برش دهید. هنگامی که آن را با قاشق بیرون می آورید، برش هایی آماده خواهید داشت، با آشفتگی کمتری نسبت به کمانچه زدن با آووکادوی پوست کنده لغزنده و تخته برش.

3. سیر از قبل پوست گرفته بخرید

من ممکن است از این یکی متنفر باشم، اما حقیقت را بگویم، من تقریباً منحصراً از سیر از پیش پوست کنده استفاده می کنم. به نظر من پوست کندن سیر از کل سر کمی دردناک است و معمولاً نمی توان آن را اذیت کرد. مواد از قبل پوست کنده شده، تا زمانی که آن را تازه بخرید، برای هفته ها در یخچال باقی می مانند و علیرغم آنچه برخی از سرآشپزهای فضول ممکن است به شما بگویند، طعم خوبی دارد. در واقع، من هر کسی را به چالش می کشم تا غذاهای مشابهی را که در یک تست مثلثی با سیر از پیش پوست کنده شده و کل سر درست شده است بچشند و غذاهای عجیب و غریب را تشخیص دهند. به طور جدی.

4. ابتدا دستور غذا را بخوانید

Associate Editor Niki این مورد را پیشنهاد کرد و ممکن است واضح ترین مورد در لیست به نظر برسد. اما بگذارید چیزی را به شما بگویم: زمانی که برای مجله Cook’s Illustrated کار می‌کردم، بخشی از فرآیند مصاحبه ما برای استخدام‌های جدید این بود که از آنها بخواهیم از طریق دستور پخت غذا بپزند. تنها وظیفه آنها خواندن دستور العمل و پیروی از آن دقیقاً همانطور که نوشته شده بود. باور نمی‌کنید تعداد افرادی که قبل از خواندن هر مرحله شروع به پخت و پز می‌کنند و متوجه می‌شوند که ابزاری را که در مقطع حساس زمانی به آن نیاز داشتند از دست داده‌اند یا اینکه مواد را به درستی تقسیم نکرده‌اند.

نیکی می‌گوید: «هنگامی که مواد لازم را برای یک دستور تهیه می‌کنید، بررسی کنید که چه زمانی چیزها به طور جمعی اضافه می‌شوند و آنها را زودتر از موعد ترکیب کنید – استرس و غذاها را کاهش می‌دهد.» وقتی به ترتیب چیزهایی که می‌پزید فکر می‌کنید، اگر سبزیجات را قبل از مرغ برش دهید، می‌توانید از همان تخته برش استفاده کنید؟ آیا واقعاً نیاز دارید که دو تابه را در یک زمان آماده کنید یا می‌توان این فرآیندها را با هم ترکیب کرد؟ و غیره. ”

5. از ترازو برای پخت استفاده کنید

دو دلیل برای استفاده از ترازو دقیق هنگام پخت وجود دارد: دقت و کارایی.

استفاده از پیمانه های حجمی برای غذاهای تراکم پذیر مانند آرد بسیار نادرست است. بسته به روش اسکوپ کردن یا الک کردن شما، یک فنجان آرد می تواند بین چهار تا شش اونس وزن داشته باشد. این تفاوت 50 درصدی است! از طرف دیگر، با یک ترازو، می‌دانید که فنجان آرد شما دقیقاً در زمان‌های مختلف یکسان است و نتایج بهتر و یکدست‌تری به شما می‌دهد. در Serious Eats، تبدیل فنجان استاندارد ما پنج اونس آرد همه منظوره در هر فنجان است.

یک ترازو همچنین شما را از تمیز کردن نجات می دهد! به جای استفاده از فنجان های مختلف برای اندازه گیری هر ماده، فقط یک کاسه را روی ترازو خود قرار دهید و در حین حرکت مستقیماً در کاسه کار اندازه بگیرید. به عنوان مثال، هنگام درست کردن خمیر پیتزا، می دانم که می توانم 1 کیلوگرم آرد، 700 گرم آب، 25 گرم نمک و 10 گرم مخمر اضافه کنم و خمیری داشته باشم که دقیقاً همانطور که انتظار دارم رفتار کند. فقط یک کاسه برای تمیز کردن

6. Microplane دوست شماست

رنده های میکروپلین برای از بین بردن پوست مرکبات عالی هستند. آنها همچنین برای رنده کردن زنجبیل عالی هستند. آنها برای رنده کردن سیر عالی هستند (من سال هاست که پرس سیر ندارم). آنها برای ایجاد یک پتو از پنیر رنده شده روی پاستا یا پیتزا عالی هستند. آنها برای رنده کردن جوز هندی عالی هستند. آنها فقط عالی هستند. شما هم می توانید عالی باشید، اما برای رسیدن به آنجا به یک هواپیمای کوچک نیاز دارید.

7. وینیگرت های خود را در بطری های فشرده درست کنید

چگونه می توانم مطمئن شوم که در رژیم غذایی خود سالاد کافی دریافت می کنم؟ با داشتن یک پانسمان عالی دور یک بطری آماده در درب یخچال. ساده ترین راه برای انجام این کار این است که دستور العمل را مستقیماً در کنار بطری فشرده بنویسید و برای هر یک از مواد خطوطی بکشید. هر وقت تمام می شوم، حتی مجبور نیستم قاشق یا فنجان اندازه گیری خود را بیرون بیاورم.

به عنوان مثال، برای درست کردن وینیگرت سویا-بالزامیک، مقداری سیر، موسیر خرد شده، خردل دیژون و کمی نمک و فلفل را به ته بطری اضافه می کنم، سپس روغن کانولا را تا خط اول پر می کنم، روغن زیتون فوق بکر. به خط دو، بالزامیک به خط سه، سرکه شری به خط چهار، و سس سویا به بالا. درب را بگذارید، آن را تکان دهید و ما آماده لباس پوشیدن هستیم.

8. قبل از برش، گوشت را تا حدی منجمد کنید

برش دادن گوشت برای چرخ کردن یا پختن به صورت سرخ کردنی می تواند حتی با یک چاقوی تیز دشوار باشد. برای سهولت در این کار، گوشت را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا